Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter

Smakrik och läcker schnitzel med en härlig fyllning av krämig skinkost. Till schnitzeln serveras goda potatiskroketter och ett mumsigt sparrisfräs. Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter tillagar du på ungefär 45 minuter.

Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter

Ingredienser

4 portioner
1   påse djupfrysta potatiskroketter (à 600 g)
1 1/2 dl  skinkost
1 dl  ströbröd
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
2 msk  smör eller margarin (till stekning)
8   tunna skivor färsk skinka (8 tunna skivor motsvarar ca 500 g)

Fräs

1   gul lök
1 msk  smör eller margarin
1   burk grön stångsparris (à 330 g)
2   vitlöksklyftor
2 krm  salt

Gör så här

Tips

Använd glutenfritt ströbröd om du inte tål gluten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Hade varit bra med ett recept på en passande sås oxå mvh helena

Helena

2002-08-19

Testa liknande recept

Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schnitzlar à la lemone
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julskinka i ugn
Betyg 4.5 av 5.
86 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med tomat- och kokoslinser
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga