Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter
Smakrik och läcker schnitzel med en härlig fyllning av krämig skinkost. Till schnitzeln serveras goda potatiskroketter och ett mumsigt sparrisfräs. Skinkostfylld schnitzel med potatiskroketter tillagar du på ungefär 45 minuter.
Ingredienser
4 portioner
1 påse djupfrysta potatiskroketter (à 600 g)
1 1/2 dl skinkost
1 dl ströbröd
1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 msk smör eller margarin (till stekning)
8 tunna skivor färsk skinka (8 tunna skivor motsvarar ca 500 g)
Fräs
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
1 burk grön stångsparris (à 330 g)
2 vitlöksklyftor
2 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hade varit bra med ett recept på en passande sås oxå mvh helena
Helena
2002-08-19