Vit sparris med tryffelolja
![Vit sparris med tryffelolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63676/cf_259/vit_sparris_med_tryffelolja.jpg)
Olivolja med tryffelsmak sätter här piff på färsk vit sparris som med fördel grillas. Gott som tillbehör till en grillad köttbit eller som bufférätt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
![Vit sparris med tryffelolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63676/cf_259/vit_sparris_med_tryffelolja.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 knippen vit sparris (à 250 g)
1 nypa socker
olja till pensling
salt och peppar
späda salladsblad t ex mâche
lufttorkad skinka
rostade pinjenötter
2 tsk olja med tryffelarom
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer