Schnitzlar à la lemone

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Schnitzlar à la lemone

Utomordentlig ljuvliga schnitzlar à la lemone. Syrlig smak av rivet citronskal och juice, blandas med olja till en frisk marinad. Den delikata färska skinkan marineras och brynes. Fantastiskt med pasta till schnitzlarna.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Schnitzlar à la lemone

Ingredienser

4 portioner
4 skivor färsk skinka (à 150 g)
1 tsk rivet skal av citron
3 msk olivolja till marinaden
1 msk juice av pressad citron
1 msk olivolja till stekning
1/2 knippe persilja
2 msk kapris
salt
peppar
1/2 tsk socker

Till servering

pasta
sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Skinkschnitzlarna fick nytt liv, såsen blir himmelskt god. Vi åt ris kokat i buljong till och det passasde väldigt bra. Låt köttet marinera lite längre, det blir bättre smak då.

Karolina

2006-01-03

Testa liknande recept

Pasta pomodoro med rökt skinka
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med citron och kapris
Betyg 3 av 5.
57 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Purjolök i senaps- och kaprisdressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skinka med oliv- och kaprismarinad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skinkpasta med sockerärtor
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga