Skinka med rissallad

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skinka med rissallad

Snabblagad och nyttig är denna goda skinka med rissallad. Riset, som du låter koka ihop med en grönsaksblandning, får en härlig dressing av bland annat olivolja, vinäger och persilja ringlat över sig innan den skivade skinkan tillsätts till salladen.

Skinka med rissallad

Ingredienser

4 portioner
3 dl långkornigt ris
6 dl vatten
1/2 tsk salt
1 påse djupfryst grönsaksblandning (à 500 g) t ex ärter, majs och paprika
3 msk olivolja
1 dl hackad persilja
2 msk vinäger
2 - 2 1/2 msk vatten
2 krm salt
1 krm peppar
1 burk skinka (à 340 g)

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2532 KJ / 606 kCal
Fett15.6 g

Testa liknande recept

  • Rökt skinka med melonsallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Couscouspytt med omelettrullar
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skinkskivor med varm rissallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skinkgryta med aprikoser
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortillatårta med kyckling
    Betyg 3.8 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skinka på spett
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad