Skinkskivor med varm rissallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Skinkskivor med varm rissallad

Skinkskivor med varm rissallad är ett nyttigt middagsalternativ med färsk, skivad och grillad skinka som smakar toppen. Den varma salladen som utgörs av kinamix och isbergssallad tillsätter du sötma och syrlighet med hackade päron och en vinägrett.

Skinkskivor med varm rissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk skinka i tunna skivor
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk soja
1 1/2 påse djupfryst kinamix (à 500 g)
2 päron
1 isbergssalladshuvud
3 msk vinägrettdressing (färdig eller från flaska)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2174 KJ / 514 kCal

Testa liknande recept

Sotad sallad med krämig majjodressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillat päron med lagrad ost och tranbärshonung
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktigt te
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggvåfflor med matig topping
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga