Skinkskivor med varm rissallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Skinkskivor med varm rissallad

Skinkskivor med varm rissallad är ett nyttigt middagsalternativ med färsk, skivad och grillad skinka som smakar toppen. Den varma salladen som utgörs av kinamix och isbergssallad tillsätter du sötma och syrlighet med hackade päron och en vinägrett.

Skinkskivor med varm rissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk skinka i tunna skivor
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 msk  soja
1 1/2   påse djupfryst kinamix (à 500 g)
2   päron
1   isbergssalladshuvud
3 msk  vinägrettdressing (färdig eller från flaska)

För alla

Uteslut sojan till pensling och byt ut den mot samma mängd balsamvinäger om du inte tål soja.

Gör så här

Tips

Egen vinägrett gör du av 3 msk olja gärna oliv-, 1 msk vinäger, 1 tsk fransk senap, 2 krm salt och 1 krm peppar (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2174 KJ / 514 kCal

Testa liknande recept

Sotad sallad med krämig majjodressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktigt te
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillat päron med lagrad ost och tranbärshonung
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggvåfflor med skinkfräs
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga