Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Skinka med parmesanskräm

Lufttorkad skinka som serveras tillsammans med en röra av crème fraiche och smulade parmesanflarn. Fenomenalt som lyxigare tilltugg eller förrätt. Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn, se nedan.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Smula osten och rör ihop den med crème fraichen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera skinkan med parmesankrämen.

Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn.

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 förp parmesanflarn (à 95 g)
  • 1 dl crème fraiche
  • salt och peppar
  • 80 g lufttorkad skinka
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 755 kJ / 180 kCal