Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka
Ett läckert och spännande recept med nykokt pasta i kålfräs bestående av savoykål, salta sardeller, vitlök och het spansk peppar. Servera med parmesan och lufttorkad skinka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2013
Ingredienser
4 portioner
4 portioner pasta (gärna linguini)
ca 400 g savoykål
2 vitlöksklyftor
1 spansk peppar
50 g sardeller
1 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka gräslök
1 dl parmesanflarn
ca 240 g lufttorkad skinka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2143 KJ / 513 kCal
Fett16.3 g
Kolhydrater53.2 g
Protein34.9 g
Kommentarer
Nästintill oätligt. Inte alls gott! Vi tog pastan och åt den med bara skinkan, gräslöken och parmesan.
Sofie
2013-01-22Den här rätten föll oss inte alls i smaken. Riktigt dåligt!
Malin
2013-01-14