Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
2
Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ett läckert och spännande recept med nykokt pasta i kålfräs bestående av savoykål, salta sardeller, vitlök och het spansk peppar. Servera med parmesan och lufttorkad skinka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2013

Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
4 portioner pasta (gärna linguini)
ca 400 g savoykål
2 vitlöksklyftor
1 spansk peppar
50 g sardeller
1 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka gräslök
1 dl parmesanflarn
ca 240 g lufttorkad skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Nästintill oätligt. Inte alls gott! Vi tog pastan och åt den med bara skinkan, gräslöken och parmesan.

Sofie

2013-01-22

Den här rätten föll oss inte alls i smaken. Riktigt dåligt!

Malin

2013-01-14

Näringsvärde per portion

Energi2143 KJ / 513 kCal
Fett16.3 g
Kolhydrater53.2 g
Protein34.9 g

Testa liknande recept

Pasta puttanesca
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toskansk tomatpasta
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ångad broccoli med sardellvinägrett
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga