Krispig krustad med skinkröra och äpple
Färdiga krustader gör denna snitt extra snabb att förbereda inför festen. Hackad rökt skinka blandas med krispigt, sött äpple, rosmarin och crème fraiche. Toppa med ännu mer äpple som fått fin syra från färskpressad citron, vilket hjälper till att bevara färgen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: uteslut krustaderna och välj i stället glutenfri crostini/rostat glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat laktosfritt bröd. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat mjölkproteinfritt bröd. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat äggfritt bröd.
Närinsberäkninen är per kanapé.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad ska jag göra med citronjuicen ?
Christoffer
2022-06-23Hej Christoffer! Ursäkta sent svar. Du ska blanda citronjuicen med hälften av äpplet och garnera krustaderna med det. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-01Fyll dem precis innan skulle jag säga. Men röran kan man ju förbereda!
Ulrika
2022-05-26Kan dessa göras dagen innan eller blir dom soggiga?
Niklas
2022-05-22