Krispig krustad med skinkröra och äpple
Färdiga krustader gör denna snitt extra snabb att förbereda inför festen. Hackad rökt skinka blandas med krispigt, sött äpple, rosmarin och crème fraiche. Toppa med ännu mer äpple som fått fin syra från färskpressad citron, vilket hjälper till att bevara färgen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Ingredienser
16 st
1 1/2 dl crème fraiche
60 g hackad rökt skinka
1 dl tärnat äpple
1 tsk finhackad färsk rosmarin
1/2 tsk svartpeppar
16 st minikrustader
1 tsk färskpressad citronjuice
färsk rosmarin till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi197 KJ / 47 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
Vad ska jag göra med citronjuicen ?
Christoffer
2022-06-23Hej Christoffer! Ursäkta sent svar. Du ska blanda citronjuicen med hälften av äpplet och garnera krustaderna med det. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-01Fyll dem precis innan skulle jag säga. Men röran kan man ju förbereda!
Ulrika
2022-05-26Kan dessa göras dagen innan eller blir dom soggiga?
Niklas
2022-05-22