Krispig krustad med skinkröra och äpple

11
0
Krispig krustad med skinkröra och äpple

Färdiga krustader gör denna snitt extra snabb att förbereda inför festen. Hackad rökt skinka blandas med krispigt, sött äpple, rosmarin och crème fraiche. Toppa med ännu mer äpple som fått fin syra från färskpressad citron, vilket hjälper till att bevara färgen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Krispig krustad med skinkröra och äpple

Ingredienser

16 st
1 1/2 dl
crème fraiche
60 g
hackad rökt skinka
1 dl
tärnat äpple
1 tsk
finhackad färsk rosmarin
1/2 tsk
svartpeppar
16 st
minikrustader
1 tsk
färskpressad citronjuice
-
färsk rosmarin till garnering

För alla

Gör glutenfri: uteslut krustaderna och välj i stället glutenfri crostini/rostat glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat laktosfritt bröd. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat mjölkproteinfritt bröd. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut krustaderna och välj i stället t ex rostat äggfritt bröd.Närinsberäkninen är per kanapé.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 197 KJ / 47 kCal
Fett 4 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 2 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept