Skinka med grönt mos

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Skinka med grönt mos

Här har potatismoset fått besök av purjolök och spenat. Purjon och bladspenaten får fräsa lätt i stekpannan innan det ackompanjeras av potatis och syrlig crème fraiche. Till det vackra gröna moset serverar du med fördel tunt skuren julskinka.

Skinka med grönt mos

Ingredienser

4 portioner
10   potatisar (10 st motsvarar ca 800 g)
1   purjolök
1   paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
smör eller margarin till stekning
2 dl  lätt crème fraiche
1 tsk  socker
1 tsk  salt
2 krm  mald vitpeppar
400 g  julskinka i tunna skivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Elkes och Mallas kål
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Griljerad julskinka
Betyg 4.6 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Julskinka med senap- och tranbärsglaze
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Malins kryddskinka
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julmacka med äpple och senap
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Carbonara med julskinka
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga