Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Skärgårdsböckling

Skärgårdsböckling tar bara tio minuter på grillen. Det är enkelt att tillaga och väldigt gott. Pepparrot och gräslök ger härlig smak åt fisken. Potatissallad och en bit knäckebröd passar perfekt till.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg böcklingfiléer på varsitt ark dubbelvikt ugnsfolie.
  2. Blanda pepparrot och gräslök med smör. Bre ut smöret på filéerna. Toppa med skivade rädisor.
  3. Vik ihop paketen noga och lägg på grillen i 10-15 minuter.

Tips

Gott till: Knäckebröd, stark ost och/eller potatissallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 böcklingfiléer
  • ugnsfolie
  • 1/2 msk färskriven pepparrot
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 25 g rumsvarmt smör
  • 4 skivade rädisor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1283 kJ / 307 kCal
Läs mer om näringsvärden