Krämig sill med rädisor och pepparrot

7
0
Krämig sill med rädisor och pepparrot

En delikat inlagd sill med nordiska smaker – rädisa, pepparrot och krasse. Krämigheten kommer av crème fraiche smaksatt med majonnäs, salt och nymalen svartpeppar.

Skriv ut
Krämig sill med rädisor och pepparrot

Ingredienser

8 portioner
2
förp inläggningssill på minuten (à 420 g)
1
knippe rädisor
2 msk
riven färsk pepparrot
2 dl
crème fraiche
1/2 dl
majonnäs
-
salt och svartpeppar
1/2
ask krasse

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche och laktosfri majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri majonnäs.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1084 KJ / 259 kCal
Fett 20.9 g
Salt 1.6 g
Kolhydrater 12.1 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept