Ädelostbakad knipplök

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
1
Ädelostbakad knipplök

Ädelostbakad knipplök är krämigt och förbluffande gott. Du mixar crème fraîche och ädelost till en kräm som du klickar ut på löken. Pinjenötter och timjan ger också utsökt smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Ädelostbakad knipplök

Ingredienser

4 portioner
6   knipplökar
75 g  ädelost
1 1/2 dl  lätt crème fraiche
ugnsfolie
1/2 dl  rostade pinjenötter
timjan
flingsalt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Gott till: Entrecôte, lammfilé eller hamburgare.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Det var underbart gott.

Maria

2008-06-09

Näringsvärde per portion

Energi591 KJ / 141 kCal

Testa liknande recept

Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädel avokadoröra
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb broccoliröra
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baba ganoush på zucchini
Betyg 3.1 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostsås
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga