Ädelostbakad knipplök

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ädelostbakad knipplök

Ädelostbakad knipplök är krämigt och förbluffande gott. Du mixar crème fraîche och ädelost till en kräm som du klickar ut på löken. Pinjenötter och timjan ger också utsökt smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Ädelostbakad knipplök

Ingredienser

4 portioner
6 knipplökar
75 g ädelost
1 1/2 dl lätt crème fraiche
ugnsfolie
1/2 dl rostade pinjenötter
timjan
flingsalt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentar

Det var underbart gott.

Maria

2008-06-09

Näringsvärde per portion

Energi591 KJ / 141 kCal

Testa liknande recept

Renstek med ädelost och glöggfikon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädel avokadoröra
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snabb broccoliröra
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädelostsås
Betyg 3.8 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baba ganoush på zucchini
Betyg 3.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad