Skaldjursstrutar

Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat
0
Skaldjursstrutar

Skaldjursstrutar är crêpes fyllda med mumsig och krämig stuvning med räkor och champinjoner. Räk- och svampfyllningen smaksätts med curry och vitt vin, en underbar smakkombination. Rulla crêpesen till strutar och servera som förrätt eller plockmat.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Skaldjursstrutar

Ingredienser

4 portioner
2 dl mjölk
1 dl majsstärkelse
2 stora ägg
2 msk smör eller margarin
1 krm salt

Fyllning

500 g räkor med skal
200 g färska champinjoner
1 msk smör eller margarin
1 krm curry
2 dl crème fraiche
1 dl vitt vin eller fiskbuljong
2 tsk majsstärkelse
2 msk hackad dill
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Böcklingrulle med sikrom
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crêpes med kräftor och svamp
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatcrêpes med skinka och svamp
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hasselnötscrêpes
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyponcrêpes med morots- och äppelröra
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fyllda dinkelpannkakor
Betyg 3 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga