Hasselnötscrêpes
![Hasselnötscrêpes](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16276/cf_259/hasselnotscrêpes.jpg)
Hasselnötscrêpes är en lockande dessert med ljuvliga smaker. Bre ut hasselnötsmassan på de nystekta pannkakorna, vik ihop och servera med grädde och ett glas kall mjölk!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007
![Hasselnötscrêpes](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16276/cf_259/hasselnotscrêpes.jpg)
Ingredienser
4 st
1 dl vetemjöl
2 dl mjölk
1 ägg
1 krm salt
margarin att steka i
100 g hasselnötsmassa
1 msk mjölk
1 dl mellangrädde
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ och byt grädden mot mjölkfri gräddersättning, t ex från Beneviva eller Oatly Imat.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1390 KJ / 330 kCal
Fett21 g
Kommentarer