Förbered den mixade krämen av kokt blomkål, gräddmjölk samt crème fraiche före du skär hummerköttet i bitar och ställer allt kallt. Bygg ihop de granna lyxsnittarna av crostini med rumsvarm blomkålskräm, hummer och löjrom just före servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2010
Kontrollera ingrediensförteckningen på crostinin. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd/crostini.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck, grädde och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölkdryck mot havre-, soja- eller risbaserade ersättingsprodukter .
Har du lagat receptet?
Kommentar
Inger
2011-01-02vi hade en gäst som inte tycker om blomkål. det var den gästen som sänkte betyget till fyra. Det var ändå så att kombinationen var mycket delikat. vi hade den rekommenderade drycken till. Mycket gott.