Lyxsnittar med hummer och löjrom

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
1
Lyxsnittar med hummer och löjrom

Förbered den mixade krämen av kokt blomkål, gräddmjölk samt crème fraiche före du skär hummerköttet i bitar och ställer allt kallt. Bygg ihop de granna lyxsnittarna av crostini med rumsvarm blomkålskräm, hummer och löjrom just före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Lyxsnittar med hummer och löjrom

Ingredienser

6 portioner
1/2 blomkålshuvud (à 800 g)
2 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl crème fraiche
1 påse crostini (à 120 g)
salt
vitpeppar

Garnering

1 fryst, tinad hummer (à 300 g)
80 g löjrom eller annan rom
dillvippa och persilja till garnering

Gör så här

Går att förbered hit.Vid servering:

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

vi hade en gäst som inte tycker om blomkål. det var den gästen som sänkte betyget till fyra. Det var ändå så att kombinationen var mycket delikat. vi hade den rekommenderade drycken till. Mycket gott.

Inger

2011-01-02

Testa liknande recept

Naturell hummer
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crème ninon med hummerröra
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med avokado och ädelost
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga