Skagensnittar toppade med löjrom

Betyg 3 av 5.167 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skagensnittar toppade med löjrom

En klassisk förrätt som påminner om sommar, böljande hav och salta stänk. Skagenröran är enkel och tacksam att förbereda i god tid innan servering. Lägg upp röran på crostinin strax innan servering och servera som knapriga tilltugg före maten med öl eller ett glas bubbel eller som små munsbitar på buffébordet.

Skagensnittar toppade med löjrom

Ingredienser

6 portioner
2 dl handskalade räkor
3 msk majonnäs
2 msk hackad dill
1/2 - 1 tsk vitvinsvinäger
salt och peppar efter smak
6 st crostini gärna rågcrostini
30 g löjrom
dillkvist för dekoration

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi499 KJ / 119 kCal
Fett7 g
Salt0.67 g
Kolhydrater7.1 g
Protein6.7 g

Testa liknande recept

  • Ostkex med löjrom
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Löjromspotatis
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lyxsnittar med hummer och löjrom
    Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad