Heta saffransräkor

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Heta saffransräkor

Smarriga, heta saffransräkor som du serverar på bitar av kavring tillsammans med uppvispad crème fraiche med citrussmak och dill. Ät denna rätt som ett lyxigt mellanmål eller servera som en utsökt förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Heta saffransräkor

Ingredienser

6 portioner
2 dl crème fraiche (34 %)
1 tsk rivet apelsinskal
2 krm salt
1/2 krm peppar
25 g smör
1 krm sambal oelek
150 g skalade räkor
1/2 paket saffran
kavring
dillvippa

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jernis exotiska böcklingröra
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillkrans med smörstekt kavring och färskpotatis
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skagentårta
Betyg 3.6 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rund med sälta, smörgåstårta
Betyg 3 av 5.
124 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchikål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga