Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Aptitretande fiskrätt med karaktäristisk smak. Skäddafilé med ansjovis och purjolök är en smakfull kombination av både sälta och syrlighet. Gott med kokt potatis.

Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Ingredienser

4 portioner
1/2 purjolök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 burk ansjovisfilé med spad (à 100 g)
600 g dubbelvikt skäddafilé
peppar
salt
skuren dill
kokt potatis
citron- eller limeklyftor

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi400 KJ / 95 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad sej med ansjovis- och dillsås
Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovisbakad torsk
Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingsrulader med krispig morotssallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pytt Jansson
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade potatishalvor med ansjovis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad