Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Aptitretande fiskrätt med karaktäristisk smak. Skäddafilé med ansjovis och purjolök är en smakfull kombination av både sälta och syrlighet. Gott med kokt potatis.

Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Ingredienser

4 portioner
1/2 purjolök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 burk ansjovisfilé med spad (à 100 g)
600 g dubbelvikt skäddafilé
peppar
salt
skuren dill
kokt potatis
citron- eller limeklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi400 KJ / 95 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Ansjovisbakad torsk
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad sej med ansjovis- och dillsås
Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pytt Jansson
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Strömmingsrulader med krispig morotssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Purjolökstarte med ansjoviskräm
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga