Skäddafilé med ansjovis och purjolök
![Skäddafilé med ansjovis och purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16702/cf_259/skaddafilé_med_ansjovis_och_purjolok.jpg)
Aptitretande fiskrätt med karaktäristisk smak. Skäddafilé med ansjovis och purjolök är en smakfull kombination av både sälta och syrlighet. Gott med kokt potatis.
![Skäddafilé med ansjovis och purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16702/cf_259/skaddafilé_med_ansjovis_och_purjolok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 purjolök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 burk ansjovisfilé med spad (à 100 g)
600 g dubbelvikt skäddafilé
peppar
salt
skuren dill
kokt potatis
citron- eller limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi400 KJ / 95 kCal
Fett2 g
Kommentarer