Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Aptitretande fiskrätt med karaktäristisk smak. Skäddafilé med ansjovis och purjolök är en smakfull kombination av både sälta och syrlighet. Gott med kokt potatis.

Skäddafilé med ansjovis och purjolök

Ingredienser

4 portioner
1/2 purjolök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 burk ansjovisfilé med spad (à 100 g)
600 g dubbelvikt skäddafilé
peppar
salt
skuren dill
kokt potatis
citron- eller limeklyftor

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi400 KJ / 95 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad sej med ansjovis- och dillsås
    Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovisbakad torsk
    Betyg 4.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade potatishalvor med ansjovis
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pytt Jansson
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad