Smakrik nudelrätt med typiskt asiatiska smaker som soja, chili, curry, ingefära och koriander.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2012
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: uteslut äggen och använd nudlar utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jenny
2013-10-07Gillades av hela familjen (även 8-åringen). Vi körde torkade kryddor, tom paprika eftersom att vi var oplanerade och hade bråttom. Funkade toppen! Nästa gång kör vi med färska kryddor och hoppas att det blir ääännu bättre :-)
Charlotte
2012-04-25ja det är mitt favvorecept efter 4 veckor m matkasse. Jag rev ingefäran i stället för hacka den. Grymt gott.
Jessika
2012-04-25Singapore noodles var otroligt gott! Högsta betyg från mig! Tipset jag kan ge är att det kan vara gott med soya eller sötsur sås till. Blir som pricken över i:et.