Singapore chili wok

Betyg 3.2 av 5.
107 personer har röstat
11
Singapore chili wok

En lätt måltid med mycket smak får du om du gör en Singapore chili wok. Här strimlas lövbiff och steks med broccoli, salladslök, vitlök, ingefära och chili där hoisinsås tillsätts mot slutet. En oemotståndlig doft sprider sig i köket. Servera ihop med ris och toppa med resten av salladslöken.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2015

Singapore chili wok

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
ca 500 g lövbiff
250 g broccoli
1/2 påse salladslök (à 125 g)
2 vitlöksklyftor
1 msk riven färsk ingefära
1 röd peppar
1 lime (skal och 1/2 msk saft för 4 port)
1 msk olja
2 dl hoisinsås
1 kruka koriander
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
107 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Vi la till lite soya i såsen och chilioljan från Bang Bang kyckling receptet :)

Emma

2022-02-09

Supergott!

Lisa

2021-02-04

Kan man frysa in denna rätt?

Matilda

2020-06-25

Hej Matilda! Vi har inte testat det men det går säkert bra att frysa. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-25

Näringsvärde per portion

Energi2337 KJ / 558 kCal
Fett9 g
Salt3.67 g
Kolhydrater76 g
Protein40 g

Testa liknande recept

Nudelwok med kyckling och sommarkål
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lövbiff med persiljesmör och broccoli
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling Shanghai med nudlar
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesamwok med broccoli och koriander
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tunn kotlett med hoisinsås och lime
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biffig nudelsallad med mango
Betyg 3.2 av 5.
53 personer har röstat
Under 30 min att tillaga