Singapore chili wok

En lätt måltid med mycket smak får du om du gör en Singapore chili wok. Här strimlas lövbiff och steks med broccoli, salladslök, vitlök, ingefära och chili där hoisinsås tillsätts mot slutet. En oemotståndlig doft sprider sig i köket. Servera ihop med ris och toppa med resten av salladslöken.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2015

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2337 KJ / 558 kCal
Fett9 g
Salt3.67 g
Kolhydrater76 g
Protein40 g

Kommentarer
11 stSupergott! Vi la till lite soya i såsen och chilioljan från Bang Bang kyckling receptet :)
Emma
Supergott!
Lisa
Kan man frysa in denna rätt?
Matilda
Hej Matilda! Vi har inte testat det men det går säkert bra att frysa. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina
ICA-köket
Superfavorit!!
Anna magdalena
snabbt och gott
Evalena
Ett gott recept med härlig mix av sötma, hetta och syra från limen. Kommer göra igen!
Annika
Fantastisk god kombination av sött och starkt.
Eva kristina
Fruktansvärt söt och sliskig sås. Avokadon var långt ifrån mogen vilket innebar att vi fick göra en vanlig sallad istället och köttet var fullt i sega senor. Var faktiskt knappt ätbart...
Linda
Råvarorna var fina och fräscha och jag såg fram emot en smakrik nyttig måltid men jag tyckte tyvärr att såsen som till 64% bestod av socker förstörde rätten och gav allt en sötsliskig smak.
Sofia
Hej Ida! Vad roligt att den här rätten föll er alla i smaken! Hälsningar Michelle
Ica-köket