Magiskt goda köttbullar med klassiska julkryddor som kryddnejlika och kryddpeppar. I julköttbullarna gömmer sig även senap och soja, vilket gör dem extra mustiga och goda. Genom att ångkoka dem blir de härligt saftiga. En garanterad succé på julbordet!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2014
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lennart
2022-12-23Ströbröd och grädde blev en ganska hård och seg klump som inte gick att blanda med resten. Det borde nog vara mer grädde eller mindre ströbröd. Och börja med löken, den ska ju ändå svalna innan man blandar i den.
Annika
2022-12-17Fantastiskt goda
Max
2018-12-25ägget skall i 2 ggr? och vattnet inte alls??
Redaktionen ICAse
2019-01-02Hej Max! Ägget ska bara i en gång, i smeten, punkt 4. Vattnet ska i i sista steget. Hälsningar Michelle