Malins kryddskinka
Detta recept på kryddskinka är kanske ditt nya tillskott på julbordet i år? Skinkan kryddas med kryddpeppar, kryddnejlikor och herbes de Provence vilket ger en spännande och ny doftsensation på den obligatoriska julskinkan.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Ingredienser
1 skinka
ca 3 - 4 kg julskinka
2 msk hela kryddpepparkorn
4 tsk hela kryddnejlikor
2 - 3 msk örtblandning herbes de Provence
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Härligt god! Ljuvliga dofter sprider sig i huset! Ett barnbarn är allergisk mot ägg och något måste göras. Hittade detta recept och det blev allas favorit.
Laila
2009-12-11En kalasgod och lite ovanlig griljering av julskinkan! Efter att släktingarna först var tveksamma till variationen av det vanliga senapstemat, så är de nu jätteentusiastiska och vill inte ha något annat!
Malin
2008-12-22