Härligt gul och fräsch blir denna silviakaka med citron som toppas med glasyr av passionsfrukt. Glasyren med passionsfrukten ger den perfekta syrligheten till kakan. Silviakakan görs i långpanna så du får riktigt mycket kaka att bjuda på.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kommentarer
Kristina
2021-04-14Blev verkligen inte bra. Tyvärr såg gott ut.
Sandra
2021-04-12Gick inte alls att skära min kaka och då hade jag den både i kylskåpet och frysen. Vad har jag gjort för fel?
Gun-lis
2021-04-02På tok för söt, glasyren stelnade inte trots att kakan stod i kylskåpet över natten. Så den gick inte att skära upp, för glasyren fastnade i kniven. Stor besvikelse!