Sagolik silltårta att servera på buffén! Lätt att tillaga och blir en favorit hos alla! Mustig kavring med fyllning av matjessill, rödlök, kvarg, gräddfil och gräslök. En riktig vinnare!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2010
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, kvarg, och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, kvarg och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Sebastian
2022-06-16Samma fråga som Gunilla - kan man göra den dagen före?
Gunilla
2022-04-15Kan man göra den dan före den ska ätas
Christian
2021-06-231) Ta upp gelatinet och smält det i en liten kastrull på svag värme. 2) Rör ner det i sillblandningen. 3) Tillsätt lite av sillblandningen i det smälta gelatinet. 4) Låt det bli ljummet under omrörning. 5) Rör ner det i sillblandningen. Pkt 3. Vi hällde ju precis ner det(gelatinen) i sillblandningen, pkt 2!??
Redaktionen ICAse
2021-06-24Hej Christian! Förlåt!!!! Vi har nu uppdaterat receptet med rätt ordning. Lycka till och Trevlig midsommar! Önskar Michelle