Sagolik silltårta att servera på buffén! Lätt att tillaga och blir en favorit hos alla! Mustig kavring med fyllning av matjessill, rödlök, kvarg, gräddfil och gräslök. En riktig vinnare!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, kvarg, och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, kvarg och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En klassiker sedan många år!
Thomas
2023-06-23Vilken diameter på formen är aktuellt? En vanlig sockerkaksform eller mindre.
Stefan
2023-06-21Hej Stefan! Tack för din fråga. Formen ska vara 24 cm i diameter. Vi har nu uppdaterat receptet med måttet. Hoppas att du gillar silltårtan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-06-29Nu har jag gjort denna tre år på raken och den är fortfarande påskens favorit. Enkel att göra och mycket uppskattad!
Johanna
2023-04-07