Nubbesallad
Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg. Hacka och blanda snabbt ihop alla ingredienser och servera nubbesalladen på kavring eller knäckebröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
4 portioner
2 hårdkokta ägg
1 burk matjessill (à 215 g)
1/2 liten rödlök
2 msk finhackad dill
3 kokta potatisar
1/2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk kaviar
peppar
salt
Till servering
kavring eller knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Energi1216 KJ / 291 kCal
Fett21 g
Salt2.98 g
Kolhydrater17 g
Protein10 g
Kommentarer
Kan man göra denna dagen innan?
Emmy
2024-06-20Fantastiskt god, gör den till jul, påsk och midsommar. Alltid lika uppskattad!
Anna
2024-06-20Supergott! Använde dillkaviar och hade i gräslök också.
Emilia
2024-06-19