Nubbesallad

Betyg 4.2 av 5.
85 personer har röstat
15
Nubbesallad

Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg. Hacka och blanda snabbt ihop alla ingredienser och servera nubbesalladen på kavring eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Nubbesallad

Ingredienser

4 portioner
2 hårdkokta ägg
1 burk matjessill (à 215 g)
1/2 liten rödlök
2 msk finhackad dill
3 kokta potatisar
1/2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk kaviar
peppar
salt

Till servering

kavring eller knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
85 personer har röstat

Kommentarer

Kan man göra denna dagen innan?

Emmy

2024-06-20

Fantastiskt god, gör den till jul, påsk och midsommar. Alltid lika uppskattad!

Anna

2024-06-20

Supergott! Använde dillkaviar och hade i gräslök också.

Emilia

2024-06-19

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Energi1216 KJ / 291 kCal
Fett21 g
Salt2.98 g
Kolhydrater17 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.
198 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med ägg, kavringssmul och gräddfil
Betyg 4.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silltårta
Betyg 4.1 av 5.
91 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga