Matjessill med potatis- och gräslökssallad

Betyg 4.7 av 5.
23 personer har röstat
0
Matjessill med potatis- och gräslökssallad

Denna somriga sillrätt med potatis- och gräslökssallad är riktigt god! Du tillagar den på under 45 minuter och det är lätt som en plätt! När du svängt ihop potatissalladen - rulla ihop matjesfiléerna, garnera med gräslök och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Matjessill med potatis- och gräslökssallad

Ingredienser

4 portioner
800 g  färskpotatis
1   knippe rädisor
2 dl  gräddfil
1 dl  hackad gräslök
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1   stor burk matjessillfiléer (à ca 570 g)
ev gräslök till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt gräddfilen mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1890 KJ / 450 kCal
Fett23 g

Testa liknande recept

Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sillröra med kavringssmul
Betyg 3.1 av 5.
110 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med krämigt ägg, citronkräm och brynt smör
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.1 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjesill med brynt citronsmör och ägg
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga