Matjessill med kapris och brynt smör

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill med kapris och brynt smör

Med ett par burkar matjessill i skafferiet kommer man långt. Servera den till lunch eller lättare middag med kokt färskpotatis, hackade ägg, brynt smör, kapris och gräddfil.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Matjessill med kapris och brynt smör

Ingredienser

4 portioner
2 burkar matjessillfiléer (à 200 g)
1 kg färskpotatis (skrubbad)
4 ägg
100 g smör
1 dl kapris
2 dl gräddfil
sallad med sommargrönsaker (t ex rädisor, körsbärstomater, salladslök)
lagrad ost
hårt bröd

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.2 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Carlssons delight
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill med potatis- och gräslökssallad
Betyg 4.6 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad