Matjessill med brynt smör
Matjessill med brynt smör är ett utmärkt alternativ när du vill imponera på vännerna med något klassiskt, fast annorlunda. Matjessillen är vacker att servera på en bädd av nykokt färskpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005
Ingredienser
4 portioner
1 burk matjessillfiléer (à 570 g)
1 tomat
1 gul lök
4 kokta färskpotatisar
2 msk smör
2 msk finhackad gräslök
1 msk ketjap manis (1 msk kan bytas mot 1/2 msk vanlig soja)
1/2 msk flytande honung
salt
peppar
dillkvistar till garnering
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner eller 10 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1520 KJ / 360 kCal
Fett24 g
Kommentar
Toppen! Enkelt och ingredienser som finns hemma. Detta ska jag laga flera gånger. Tack!
Aina
2014-06-18