Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

Betyg 5 av 5.
14 personer har röstat
0
Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

Med 5-minuterssill går det supersnabbt att göra egen smaksatt sill. I denna krämiga sill ger pepparrot, vitlök och dijon sting. Förbered dagen före så hinner smakerna sätta sig.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

Ingredienser

6 bufféportioner
2 förp 5-minuterssill (à 420 g)
2 dl crème fraiche
2 - 3 msk finriven pepparrot
1/2 pressad vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
1 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
1 krm peppar
8 rädisor
1/2 ask smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1396 KJ / 333 kCal
Fett27 g
Salt4.98 g
Kolhydrater10 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Pepparrotssill med forellrom
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rivig pepparrotssill
Betyg 2.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärssill med apelsin
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vårlig basilikasill
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med ingefära och chili
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga