Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

6
0
Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

Med 5-minuterssill går det supersnabbt att göra egen smaksatt sill. I denna krämiga sill ger pepparrot, vitlök och dijon sting. Förbered dagen före så hinner smakerna sätta sig.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Krämig pepparrotssill med krasse och rädisor

Ingredienser

6 bufféportioner
2 förp 5-minuterssill (à 420 g)
2 dl crème fraiche
2 - 3 msk finriven pepparrot
1/2 pressad vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
1 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
1 krm peppar
8 rädisor
1/2 ask smörgåskrasse

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1396 KJ / 333 kCal
Fett 27 g
Salt 4.98 g
Kolhydrater 10 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden