Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Rivig pepparrotssill

Med det här enkla och goda receptet på rivig pepparrotssill kan du göra din egen smakrika och fylliga pepparrotssill. Sill, pepparrot och dill är en förtjusande god kombination som de flesta gillar!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av väl. Blanda crème fraiche med alla ingredienser.
  2. Vänd ner sillen. Låt sillen stå någon timme innan servering.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8
  • 2 burkar 5-minuterssill (à 450 g)
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 dl riven pepparrot
  • 1 dl grovskuren dill
  • rivet skal och saft av 1 citron
  • 1 tsk salt
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer