Sill med bacon & pepparrot

Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Sill med bacon & pepparrot

Sväng snabbt ihop en annorlunda sill med bacon och pepparrot. Låt den stå och dra till sig ordentligt i kylen, minst två dagar. Så här enkelt gör du den själv!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013

Sill med bacon & pepparrot

Ingredienser

4 portioner
100 g finskuret bacon
1 förpackning 5-minuterssill
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
2 msk riven pepparrot på tub
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • En av våra favorit sillar:)

    Ann-marie

  • Denna sill har varit vår stora favorit i flera år till påsk och jul, men även närsomhelst kan vi längta efter denna och slänga ihop en laddning!

    Åsa

  • Riktigt god sill, har blivit en favorit till jul och påsk, smakerna gifter sig på ett härligt sätt, rekommenderas 👍👍

    Lars-göran

Näringsvärde per portion

Energi2961 KJ / 708 kCal
Fett62 g
Salt8.14 g
Kolhydrater17 g
Protein23 g

Testa liknande recept

  • Rivig pepparrotssill
    Betyg 2.5 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotssill med forellrom
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sill med somriga pickles
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad