Gubbröra med matjessill

Varsågod - den perfekta gubbröran! En perfekt avvägd och matig gubbröra med kaviar som det aldrig blir några rester av. Skala och tärna ägg, potatis och matjessill. Hacka dill och gräslök. Blanda i övriga ingredienser och servera på knäckebröd.

Ingredienser
4 portioner
2 ägg
1 burk matjessill (à 215 g)
1 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk kaviar
4 medelstora kalla kokta potatisar
2 msk finskuren gräslök
2 msk finskuren dill
salt
svartpeppar
Till servering
gärna knäckebröd
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat inkl knäckebröd.
Energi1615 KJ / 386 kCal
Fett27 g
Salt5 g
Kolhydrater24 g
Protein12 g
Kommentarer
Går det att göra den någon dag innan serveringen?
Katarina
2025-06-04Hej Katarina! Ja, det går alldeles utmärkt! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-06-05Det var den godaste gubbröran han nånsin ätit,sa han!😋
Gullbritt
2025-05-05Verkligen god gubbröra. En favorit till sista april.
Jonas
2025-04-29