Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke

En alldeles underbar enkel men så god röra gör du av ägg, lök, färsk dill och kaviar. Rör ihop och servera på riktigt knaprigt och gott knäckebröd. Toppa med fint skurna sillbitar.

Ingredienser
8 bufféportioner
4 ägg
1 liten rödlök
1 kruka dill
1/2 dl kaviar
1/2 dl majonnäs
svartpeppar
1 förp 5-minuterssill hela filéer (à 420 g)
knäckebröd
Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi756 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt1.9 g
Kolhydrater16 g
Protein8 g
Kommentarer
Går inte att betygsätta i. om att jag tycker att det verkar saknas något i receptet. Om man rör ihop det som står i beskrivningen till det här receptet så ser det inte ut som det gör på bilden. Jag tillsatte majjo och crème fraîche och fick en supergod gucka att ha på mackan, som en sås till grillad lax (hoppar över sillen då, så klart) eller som ett tillbehör på buffén. Men som sagt, god men enligt mej behövs ett tillägg av t.ex. majjo, crème fraîche, gräddfil eller yoghurt.
Carina
2024-12-15Hej Carina! Tack för att du uppmärksammade oss på det! Det har trillat bort majonnäs i receptet. Nu har jag uppdaterat det! Men vad bra att du tog saken i egna händer och styrde upp receptet! God Jul. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-12-20Varför finns det alltid ändringar för laktos och glutenfri men ALDRIG för sockerfritt för diabetiker?
Marie-louise
2021-06-20Hej Marie-Louise! Tack för din kommentar. I dagsläget skriver vi våra för alla-texter avseende gluten, laktos, mjölkprotein och ägg men vi tar med oss din synpunkt för framtida utveckling av våra recept. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-06-21