Sill i ätbar kapprock

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sill i ätbar kapprock

Ett lyxigt recept på sill i ätbar kapprock som passar bra till fest eller varför inte till midsommar. Du gör det av bland annat jäst, mjöl, saltsillfiléer, ägg, dill och lök. Underbart gott!

Sill i ätbar kapprock

Ingredienser

4 portioner
1/2 paket jäst (à 50 g)
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 msk olja
1 1/2 dl vatten
1 paket urvattnade saltsillfiléer (à 420 g)
3 hårdkokta ägg
1 knippe dill
1 gul lök
1 ägg till pensling

Gör så här

00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dill- och ostbröd
Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vridna baguetter med ost, dill och jalapeño
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig stenbitssill
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brantevikssill
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lerpottasill med brynt smör
Betyg 3.8 av 5.62 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad