Sill i ätbar kapprock

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sill i ätbar kapprock

Ett lyxigt recept på sill i ätbar kapprock som passar bra till fest eller varför inte till midsommar. Du gör det av bland annat jäst, mjöl, saltsillfiléer, ägg, dill och lök. Underbart gott!

Sill i ätbar kapprock

Ingredienser

4 portioner
1/2   paket jäst (à 50 g)
4 dl  vetemjöl
1/2 tsk  salt
1 1/2 msk  olja
1 1/2 dl  vatten
1   paket urvattnade saltsillfiléer (à 420 g)
3   hårdkokta ägg
1   knippe dill
1   gul lök
1   ägg till pensling

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig stenbitssill
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Dill- och ostbröd
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillknäcke
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftsill
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga