Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Betyg 3.6 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Pilgrimsmusslor är riktig lyxmat från havet! Prova att halstra de mjälla musslorna med pirrig sichuanpeppar och servera i små salladskorgar. Toppa med en fräsch och fruktig salsa gjord på äpple, gurka, citron, honung och mynta. Hugg in!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 20103

Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Ingredienser

10 bufféportioner
1 äpple
1/2 gurka
2 tsk färskpressad citronjuice
2 tsk honung
1 msk hackad mynta
400 g pilgrimsmusslor
1 tsk mortlad sichuanpeppar
1/2 tsk salt
2 msk rapsolja
2 gemsallad

Gör så här

00:15:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.78 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi236 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.287 personer har röstat
Receptet har 44 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad