Kvällens middag är busenkel, mättande och kommer att sprida väldoft i hela köket. Denna arabiska husmansrätt består av tre sorters paprika som får puttra med spiskummin, paprikapulver, sambal oelek och tomater tills smakerna gift sig. Äggen pocheras sedan till perfektion och rätten avnjuts med ris och en fräsch sallad med koriander. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
18 2017
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ellen
3/13/2020Det står en burk körsbärstomater, konserverade eller färska?
Redaktionen ICAse
3/16/2020Hej Ellen! Ber om ursäkt för att det var otydligt. Det är konserverade tomater vi har använt i receptet. Vi har nu lagt till mängden på burken vilket gör det lite tydligare. Hälsningar Ulrika
Kerstin therese
5/11/2018Riktigt gott att äta. Åt den med baguette och det var verkligen en hit!
Mateusz
9/18/2017Otroligt gott :)