Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé

Tillaga en både enkel och elegant fiskrätt. Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé är en superb måltid med smaker av fetaost, lime, kapris och dill. Servera med spenat eller fullkornspasta.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Ingredienser
4 portioner
ca 600 g fiskfiléer hokifilé eller gös, hajmal.
ca 100 g smulad fetaost
2 dl lätt crème fraiche
2 msk kapris
2 msk hackad dill
1 - 2 tsk rivet limeskal
1/2 dl riven smakrik ost (t ex svecia eller italiensk pecorino)
1 - 2 msk sesamfrö (gärna rostade)
1 tsk salt
1 krm pepparmix
dillvippa till garnering
Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2600 KJ / 620 kCal
Fett22 g
Kommentarer
4 stKanongott! Vi använde gösfilé. Riktig "bjudmat".
Anders
Gjorde enligt receptet och det blev väldigt bra. Nästa gång ska jag dock minska andelen lime och utesluta kaprisen. Annars ett kanonrecept.
Martin
Jag tog 4dl creme fresh och tog bort kaprisen,det här så himla gott!!!
Viktoria