Delikat grillad kyckling inlindad i serranoskinka med en fräsch vårsallad av färskpotatis, sparris och spenat. Servera din serranokyckling och vårsallad tillsammans med en smakfull salsa verde. En fenomenalt god middag.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2006
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2006-05-15Jättegod! Men tiden för kycklingen i ugnen var för kort, behövdes ca 5 min till. Har dessutom tillsatt creme fraiche i salsa verde-såsen, det gav en kanongod sås som vi kommer använda till grillat kött i sommar!
Ulrika
2006-05-12Mycket gott! Bra, då både potatis och sallad kombineras på detta enkla sätt. Tiden i ugnen är dock snålt tilltagen.
Camilla
2006-04-30Jättegott! Men....kyclingen tog betydligt längre tid än 8 min att bli färdig och såsen var lite snålt tilltaget.