Sensommarens godaste bulgursallad

Betyg 4.6 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Sensommarens godaste bulgursallad

Söt persika, salt fetaost, ruccola med lätt bitterhet och syrlig dressing med lime och mynta. Njut av en matig bulgursallad med grundsmaker i harmoni.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Sensommarens godaste bulgursallad

Ingredienser

4 portioner
2 dl hel bulgur
1 msk konc grönsaksfond
2 persikor
1 avokado (gärna stor)
250 g körsbärstomater
1/2 påse rucola (à 65 g)
150 g fetaost
svartpeppar

Myntadressing

1/2 dl finhackad mynta
finrivet skal av 1 lime
1 msk färskpressad limejuice
3 msk olivolja
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Jag tog honungsmelon istället för persika pga allergi och det var jättegott!

    Nina

  • Väldigt gott! Hittade ingen persika så tog mango istället

    Helena

  • Mycket god dressing

    Birgitta

Näringsvärde per portion

Energi1858 KJ / 444 kCal
Fett25 g
Salt2.4 g
Kolhydrater37 g
Protein15 g

Testa liknande recept

  • O`boypudrade persikohalvor
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mango lassi med persika
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tabbouleh med linser
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Persikovårrulle
    Betyg 2.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad