Sensommarens godaste bulgursallad

Söt persika, salt fetaost, ruccola med lätt bitterhet och syrlig dressing med lime och mynta. Njut av en matig bulgursallad med grundsmaker i harmoni.
 Ett recept från: 
Buffé nr 8, 2012

Ingredienser
4 portioner
2 dl hel bulgur
1 msk konc grönsaksfond
2  persikor
1  avokado (gärna stor)
250 g körsbärstomater
1/2  påse rucola (à 65 g)
150 g fetaost
 svartpeppar
Myntadressing
1/2 dl finhackad mynta
finrivet skal av 1  lime
1 msk färskpressad limejuice
3 msk olivolja
1 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1858 KJ / 444 kCal
Fett25 g
Salt2.4 g
Kolhydrater37 g
Protein15 g
Kommentarer
8 stJag tog honungsmelon istället för persika pga allergi och det var jättegott!
Nina
Väldigt gott! Hittade ingen persika så tog mango istället
Helena
Mycket god dressing
Birgitta