Mango lassi med persika

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Mango lassi med persika

Mango lassi är en svalkande och söt yoghurtdryck som passar utmärkt till kryddig och stark mat. I det här receptet har vi valt att utöver mango även använda saftiga persikor som smaksättning.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2021

Mango lassi med persika

Ingredienser

4 portioner
2   persikor
250 g  fryst tärnad mango
5 dl  mild naturell yoghurt
1 - 2 dl  mjölk eller vatten
2 - 3 msk  honung

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tropisk barnfruktpuré
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vattenmelonshake
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mango- och yoghurtglass med rostad kokos
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga