Senapsrostad potatissallad

Betyg 4.5 av 5.
24 personer har röstat
3
Senapsrostad potatissallad

En ljummen potatissallad med senap passar perfekt som tillbehör till middagen en solig vår- eller sommarkväll! Eller varför inte till festbuffén? Den ugnsrostade färskpotatisen får smak av vitlök och två sorters senap, med ruccola till är potatissalladen komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Senapsrostad potatissallad

Ingredienser

6 portioner
1 1/2 kg  färskpotatis eller delikatesspotatis
1/2 dl  olja
2   rivna vitlöksklyftor
2 msk  grov osötad senap
1 msk  dijonsenap
2 tsk  flingsalt
1 tsk  svartpeppar

Vid servering

65 g  rucola
1 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Super gott! Har bjudit flera vänner på detta till grillat och alla har gillat det 😃

Edvin

2022-06-06

Enkelt och gott!

Therese

2021-08-21

Mycket gott......⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rolf

2020-07-06

Näringsvärde per portion

Energi1233 KJ / 296 kCal
Fett10 g
Salt2.35 g
Kolhydrater42 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Senapsgriljerad tofu
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad potatis med senapskräm
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tofusill med senap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Romanesco med senap och salvia
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt potatissallad med kapris, dill och senap
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålsklyftor i vinägrett
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga