Senapsrostad potatissallad

21
3
Senapsrostad potatissallad

En ljummen potatissallad med senap passar perfekt som tillbehör till middagen en solig vår- eller sommarkväll! Eller varför inte till festbuffén? Den ugnsrostade färskpotatisen får smak av vitlök och två sorters senap, med ruccola till är potatissalladen komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Senapsrostad potatissallad

Ingredienser

6 portioner
1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis
1/2 dl olja
2 rivna vitlöksklyftor
2 msk grov osötad senap
1 msk dijonsenap
2 tsk flingsalt
1 tsk svartpeppar

Vid servering

65 g rucola
1 msk olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Edvin

2022-06-06

Super gott! Har bjudit flera vänner på detta till grillat och alla har gillat det 😃

Therese

2021-08-21

Enkelt och gott!

Rolf

2020-07-06

Mycket gott......⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Näringsvärde per portion

Energi 1233 KJ / 296 kCal
Fett 10 g
Salt 2.35 g
Kolhydrater 42 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden