Senapsrostad potatissallad
En ljummen potatissallad med senap passar perfekt som tillbehör till middagen en solig vår- eller sommarkväll! Eller varför inte till festbuffén? Den ugnsrostade färskpotatisen får smak av vitlök och två sorters senap, med ruccola till är potatissalladen komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Ingredienser
6 portioner
1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis
1/2 dl olja
2 rivna vitlöksklyftor
2 msk grov osötad senap
1 msk dijonsenap
2 tsk flingsalt
1 tsk svartpeppar
Vid servering
65 g rucola
1 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1233 KJ / 296 kCal
Fett10 g
Salt2.35 g
Kolhydrater42 g
Protein5 g
Kommentarer
Super gott! Har bjudit flera vänner på detta till grillat och alla har gillat det 😃
Edvin
2022-06-06Enkelt och gott!
Therese
2021-08-21Mycket gott......⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rolf
2020-07-06