Basilika- och fetaknyten
Dessa mumsiga, fyllda knyten passar ypperligt som förrätt, drinktilltugg eller till buffén. Fyllningen har en fin sälta som passar med den krämiga ostdegen du gör knytena av. Servera de nygräddade, små basilika- och fetaknytena avsvalnade.
Ingredienser
4 portioner
3 dl vetemjöl
1 dl riven ost
125 g smör eller margarin
2 msk vatten
Fyllning
1 l purjolök
100 g fetaost
1 kruka basilika
1 msk kapris
2 krm grovmald svartpeppar
Pensling
1 ägg
2 msk vallmofrö
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi500 KJ / 120 kCal
Fett8.5 g
Kommentar
En total katastrof. Fyllningen var i och för sig god, men jag rekommenderar definitivt till att köpa färdig smördeg.
Tina
2010-12-18