Senapsdressad kyckling med pepparrot

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Senapsdressad kyckling med pepparrot

Den ursprungliga versionen av det här receptet är med fläskfilé. Men med kycklinglårfilé blir det minst lika gott! Stek kycklingen och servera med en pigg senapsdressing med smak av pepparrot, kapris och rödlök. En lättlagad rätt både till vardag och fest!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015

Senapsdressad kyckling med pepparrot

Ingredienser

10 portioner
1 kg kycklinglårfilé
smör
olja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
färsk pepparrot och cocktailkapris till garnering

Dressing

1 msk fransk senap
1/2 dl rapsolja
1/2 dl vatten
2 msk hackad rödlök
2 msk hackade små kapris
ca 2 msk riven färsk pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

00:10:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi936 KJ / 228 kCal
Fett16 g
Salt1.36 g
Kolhydrater1 g
Protein20 g

Testa liknande recept

  • Rostbiff tonnato
    Betyg 5 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Olivröra
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crème fraichesås med pepparrot
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Basilika- och fetaknyten
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad