En middag med intensiva smaker både från den senapsbakade laxfilén och från den stingiga pepparrotssåsen. Tillsammans med de lysande rotfrukterna blir rätten komplett och underbar.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matgrädde och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölken mot havre- eller sojabaserade ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så fruktansvärt god! Helt otippad blandning👍 Jag la till lite socker och pepparrot, för att få den balans på smaken jag ville ha med mycket bra resultat❤️
Anneli
2020-05-26Så fruktansvärt god! Helt otippad blandning
Anneli
2020-05-26Detta är inte gott. Framför allt blev såsen rent av motbjudande och pepparrotssmaken framträdde inte alls. Laxen smakade inte mycket annat än senap. Verkligen att krångla till det och till det sämre - lax och pepparrot i enkel sammansättning är ju så gott!
Gertrud
2009-11-11