När semla och pizza möts blir det en semmelpizza! Bred en krämig fyllning med mandelmassa på en pizzabotten och toppa med hackad mandel och vispad grädde för en god och lite annorlunda variant på den traditionella semlan som garanterat kommer bli en ny favorit.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 6 bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2023-01-29Fantastiskt gott! Gjorde på en färdig pizzadeg (fyrkantig) som man bara rullar ut. Snabbt, enkelt och väldigt gott!
Patrik
2023-01-24Supergod!
Hanna
2023-01-21Väldigt gott med lite mindre ”bulle” och mer fyllning , även om man skulle kunna minska på fyllningen också. Sen valde jag att servera lite extra grädde bredvid för den som ville. Mycket uppskattad av alla, gammal som ung.