Rulltårtan med smak av semla som dessutom är glutenfri kommer göra stor succé på fikat! De klassiska smakerna av semla får du som vanligt av kardemumma och mandelmassa. Den glutenfria botten gör du av ägg, potatismjöl och socker. Perfekt när du vill baka semlor för många.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Heléne
3/3/2020Mums vilket toppen recept! Vispade 2 dl grädde och la på mandelfyllningen som blev jätte gott och uppskattat av mina kollegor! Kommer att bli många repriser på detta receptet!!
Amela
2/25/2020Vilket bakverk! Magiskt gott! Jag gillar inte när det är för mkt grädde och torr bulle som det oftast tyvärr är i vanliga semlor många ggr. Här var det i min mening lagom med ”bröd” och grädde :)
Ulrika viktoria
2/25/2020Instämmer med Pär, underbar är ordet.