En gräddig semifreddo med mörk choklad och knaprig maräng slår det mesta i dessertväg. Orangeröda klyftor av blodapelsin är både bästa smakkompisen och snyggt sällskap till den chokladstinna semifreddon. En perfekt dessert när bara det bästa är gott nog.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av choklad och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur god som helst! Hade vanlig apelsin istället för blodapelsin.
Jenny
2017-02-15Verkar jätte gott och jag ska prova receptet i morgon!!
Maj-gun
2017-02-13Himmelsk semifreddo. Fantastiska smaker som bryter fint mot varandra. Passar vid riktigt festliga tillfällen. Enkelt att göra men behöver några timmar i frysen.
Camilla
2016-12-31