Currydoftande fiskgryta som tillagas direkt i pannan. Mild men smakrik med smak av apelsin och fänkål som gifter sig bra med sej eller annan vit fisk som torsk eller kolja.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos. Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre). Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Evelina
2021-04-23Åt med matvete till. Mycket gott! Saknade eventuellt lite hetta.
Maria
2020-11-29Väldigt gott, men jag håller med tidigare åsikter: dra ner lite på apelsinsaften, tillsätt eventuellt mer fisk eller en halv burk stora vita bönor, och det var gott med potatis till. Kommer definitivt att laga det fler gånger - som variation kan jag tänka mig att byta ut curryn mot saffran ibland.
Redaktionen
2017-02-06Hej Maria! Här blev det lite fel :( Ska vara apelsin. Men går säkert att byta ut mot citron men då kanske det behövs lite honung. Hälsningar Michelle